Over Augenbroe Duurzaam

Bij Augenbroe Duurzaam ontzorgen we in het hele traject, daar waar nodig. Onze missie is om verduurzaming en de bijkomende besparingen voor iedereen toegankelijk te maken. Tegen een eerlijk tarief en binnen een transparant traject. We doen dit door met jou in gesprek te gaan, jouw wensen uit te vragen, de mogelijkheden te bekijken en één-op-één advies te geven. Kennis en ervaring hebben we opgedaan binnen Augenbroe Glas. Ook hier is verduurzaming bij woningbouw een belangrijk streven.

Meer over onze adviseur
Over ons image

Over Kim Augenbroe

Kim Augenbroe is in 2009 bij Augenbroe Glas ingestroomd. Dit familiebedrijf, opgericht door haar vader en opa in 1980, is gespecialiseerd in de toepassing van glas binnen de woning- en utiliteitsbouw. Sinds 2017 is Kim verantwoordelijk voor de verduurzamingsprojecten binnen het bedrijf. Hier heeft zij veel kennis opgedaan binnen het vakgebied. Deze kennis en ervaring heeft zij middels Augenbroe Duurzaam toegankelijk gemaakt voor de particuliere markt.

Haar missie is om verduurzaming begrijpelijk en voor iedereen toegankelijk te maken. Niet alleen in haar adviezen, maar ook dat stapje verder, tijdens de uitvoering. Transparantie en het hebben van één aanspreekpunt zijn daarbij van essentieel belang.

Kim heeft de opleiding EP-W volgens de NTA8800 genoten.

55 D5 F874 7114 4 C1 A 9 A03 6569 CAE585 DB

Actief in Limburg

Op dit moment zijn wij alleen actief in de regio Limburg, maar verkennen de mogelijkheden om uit te breiden naar de rest van Nederland. Wij werken met lokale adviseurs. Ben jij EP-W gecertificeerd en zoek je een uitdaging? Neem dan contact met ons op.

F4 B74 C6 C ECFF 4 BD4 8 DC3 94 EF7 C48 CBD2
Doe de huisscan