Oplossingen voor verduurzaming

Om aan de diverse behoeften en wensen van klanten te voldoen, bieden we verschillende oplossingen aan om de duurzaamheid te vergroten. Deze oplossingen omvatten zowel afzonderlijke diensten als een allesomvattend totaalpakket met alle oplossingen gecombineerd.

1. Advies voor verduurzaming van bestaande woningen:

We beginnen met een inspectie van de woning en we brengen je wensen in kaart. Aan de hand van de mogelijkheden en wensen heb je de mogelijkheid om te kiezen voor een eenvoudig adviesrapport of een maatwerkadvies.

Maatwerkadvies omvat een gedetailleerd advies op maat om uw woning te verduurzamen, inclusief een uitgebreide analyse van uw huidige situatie en parameters die worden aangepast om inzicht te krijgen in het fossiele brandstofverbruik en het aandeel hernieuwbare energie. Je ontvangt advies over specifieke maatregelen die je kunt nemen om de woning energie-efficiƫnter te maken.

2. Aanvraag ISDE-subsidie:

Wij doorlopen namens jou het subsidietraject en leveren alle benodigde documenten aan bij RVO. Om het subsidietraject namens jou te kunnen doorlopen zullen we je vragen om diverse informatie en documentatie aan te leveren en dit zorgt ervoor dat we voor jou het maximale uit de ISDE-subsidie kunnen halen.

3. Energielabel opmaken voor een woning:

Dit omvat een grondige beoordeling van de energieprestaties van de woning en resulteert in een officieel energielabel. Het label geeft inzicht in de energiezuinigheid van de woning en bevat aanbevelingen om de efficiƫntie te verbeteren.

4. Totaaloplossing:

Wil je gebruik maken van alle benoemde diensten, dan bieden wij dit aan in de vorm van een totaaloplossing. Deze oplossing bevat als extra mogelijkheid de monitoring over de uitvoering.

Deze oplossingen bieden flexibiliteit en keuzemogelijkheden, zodat je diensten kunt selecteren die het beste bij je behoefte passen. Of je nu enkel zoekt naar een energielabel, advies voor verduurzaming, of hulp bij de subsidieaanvraag. Wij staan klaar om je te ondersteunen bij jouw duurzaamheidsdoelen.

Meer weten over verduurzaming van jouw woning? Neem vrijblijvend contact met ons op, of bel ons direct via 06 520 678 81.

Doe de huisscan