Onze werkwijze

Wij maken jou wegwijs in de vertroebelde wereld van duurzaamheid. Als jij niet weet waar je moet beginnen, zijn wij het startpunt. Augenbroe Duurzaam levert precies dat, waar jij behoefte aan hebt. Dat kan gaan van alleen een volledig adviesrapport tot een totaal pakket inclusief uitvoering. Alles is mogelijk. Onze missie is om verduurzaming en de bijkomende besparingen voor iedereen toegankelijk te maken.

Hieronder schetsen we de werkwijze.
Werkwijze image

Intake

Voordat we starten is het goed om de situatie en je wensen in kaart te brengen. Start alvast met een huisscan of neem direct contact met ons op. We kijken samen wat de volgende stappen zijn.

Adviesgesprek

Onze adviseur Kim komt bij jou thuis. Op basis van dat huisbezoek, jouw wensen en behoeften, het type woning en jouw laatste nota’s, maakt zij een adviesrapport op maat. Voor dit adviesgesprek en het eventuele rapport vragen wij een vergoeding.

Adviesrapport en offertes

Dit rapport bevat alle adviezen en maatregelen die voor jouw woning en situatie van toepassing zijn. We zetten alles overzichtelijk voor jou op een rijtje. We berekenen de scherpste tarieven en selecteren de beste aanbieders. Daarnaast kijken we natuurlijk of je in aanmerking komt voor subsidie.

Uitvoering

Afhankelijk van de wensen en uitkomsten van het advies gaan we aan de slag. Je besteedt de werkzaamheden uit aan ons of je voert ze zelf uit en wij monitoren. Dat is aan jou!

Energielabel

Jouw woning is nu duurzamer, dit resulteert in een beter energielabel. Bij oplevering geven wij dan ook een nieuw energielabel af.

Doe de huisscan